MASSAGE

Letar du efter professionell massage i Svedala och Malmö-området? Då har du kommit rätt! Hos oss på JJ Fitness erbjuder vi skräddarsydda massagetjänster med fokus på din hälsa och välbefinnande.

Vi har ett team av fem erfarna massörer, varav tre är män och två är kvinnor. Varje massör är noggrant utvald för sin kompetens och erfarenhet för att kunna erbjuda dig den bästa möjliga behandlingen.

Våra massörer är välutbildade och specialiserade inom olika massagetekniker, bland annat idrottsmassage, svensk klassisk massage och avslappningsmassage. Oavsett om du behöver lindra muskelspänningar, förbättra din rörlighet eller helt enkelt koppla av och återhämta dig, så är vi här för att hjälpa dig.

Vi rekommenderar att man går på massage regelbundet, ungefär var 4-6 vecka, för att upprätthålla kroppens balans och främja en hälsosam livsstil. Naturligtvis kan våra massörer skräddarsy behandlingen efter dina individuella behov.

Har du några frågor eller funderingar kring massage? Tveka inte att kontakta oss på info@jjfitness.se. Vi är här för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och svara på alla dina frågor. Välkommen till JJ Fitness för en skön stund av återhämtning och välbefinnande!

 

Boka Massage

KLIPPKORT

Boka Massage

VÅRA MASSÖRER

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

En mycket bra massör som behärskar avslappning såväl som funktionell massage. Jakob är lyhörd på kunden och vill hela tiden lära sig nya tekniker. Mycket nöjd!

Tränar hårt och behöver en massör som har egen träningserfarenhet och gör jobbet ordentligt. Jakob var både lyhörd, professionell och gav mina muskler vad de behövde (säte och lår). Rekommenderas!

Wow! Kom igår och kunde knappt röra mig eller hade sovit något på hela natten. Jag hade fruktansvärda smärtor på högersidan av ryggen. I natt sov jag helt fantastiskt.

Nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad om erbjudande på massage hos JJ Fitness?

Kontakt

Mail: info@jjfitness.se
Tel: 040-42 04 30

Öppettider

Varje dag 05.00-00

Bemannat
Måndag 16.30-20.00
Torsdag 16.00-20.00
Lördag 16.00-20.00

Hitta hit

Verkstadsgatan 12, Svedala