OM OSS

Hos oss strävar vi efter gemenskap, glädje och sammanhållning för alla våra medlemmar. Oavsett om du är en motionär som är ny inom träning, en dedikerad atlet som söker utmaningar eller en förälder som vill inkludera hela familjen i en aktiv livsstil, har vi något för dig.

Vi erbjuder ett brett utbud av träningspass för alla nivåer och intressen. Från teknikpass som fokuserar på korrekt utförande till kidspass för de små, det finns något för alla åldrar och erfarenhetsnivåer. Vårt schema inkluderar flera olika träningsformer såsom Crossfit, gym, spinning, core, zumba, yoga och boxning.

Utöver våra gruppträningspass erbjuder vi även andra tjänster för att komplettera din träning och främja ditt välbefinnande. Våra erfarna personliga tränare är tillgängliga för individuell coaching och skräddarsydda träningsprogram, både på plats och online. Dessutom erbjuder vi massagebehandlingar för att främja återhämtning och muskelavslappning.

Oavsett vilka mål du har med din träning, är vårt mål att stötta och vägleda dig på din träningsresa. Vi tror på att skapa en inkluderande och stödjande miljö där alla känner sig välkomna och uppmuntrade att utmana sig själva. Kom och träna med oss på JJ Fitness och låt oss hjälpa dig att nå dina fitnessmål!

MEET THE CREW

Våra kunders Happy Thoughts

Professionell och kunnig personal, fångar upp relevanta områden inom träning, kost och återhämtning. Måste även hylla familjekänslan och gemenskapen som är svårt att hitta på andra ställen!

Riktigt snygga och stora lokaler för träning med grymt trevlig personal! Suverän ljudanläggning på det också.

Detta stället är helt fantastiskt, så stort och snyggt med MASSOR av utrustning!! Plus att man kan få olika behandlingar. JJ Fitness har verkligen allt man behöver!

 

Take a look

Kontakt

Mail: info@jjfitness.se
Tel: 040-42 04 30

Öppettider

Varje dag 05.00-00

Bemannat
Måndag 16.30-20.00
Torsdag 16.00-20.00
Lördag 16.00-20.00

Hitta hit

Verkstadsgatan 12, Svedala