Pass & bokning

Våra pass

Är du inte medlem ännu, men vill boka in dig, vänligen maila info@jjfitness.se eller ring 040 420 430.

Vi har pass för alla nivåer.

WOD står för ”Workout Of The Day”, alltså helt enkelt Dagens Pass.
Nedan följer en kort beskrivning av alla pass vi har:

”Stort och fräscht ställe med det lilla extra! Trevliga och inspirerande personal 😁”

Patricia Lärk

Dagens WOD

Dagens WOD passar ALLA nivåer. Vi tränar på allt inom CrossFit och passet följer en röd tråd för att du ska få öva på allt som CrossFit har att erbjuda. Du utveckas och provar på din egen nivå.

MetCon

Ett flåsigt CrossFit-pass där vi använder oss av en bred blandning av CrossFit-övningar och tekniker. Hög puls utlovas, även om passen ibland innehåller vila och återhämtning.

Advanced

Detta pass är hela 75 min. långt. Här övar vi teknik inom de svårare övningarna inom CrossFit. Du bör veta vad alla övningar är och ha en uppfattning om var i nivå du befinner dig i dessa. Allt på passet är skalningsbart givetvis, men passet är ett tekniskt svårare pass äv våra övriga pass. Du är naturligtvis alltid välkommen att prova på detta pass. Passet riktar sig även mycket till dig som vill tävla inom CrossFit!

Raw

Styrkepass! Pulsen hålls nere och det är meningen. Vi fokuserar på styrka genom t.ex. tunga lyft, pressar och drag. Veckans starkaste pass för alla som vill utmana sina krafter inom t.ex. CrossFit, Styrkelyft, Strongman/Stromgwoman och Kraftsport.

Basic

Vi lägger all tid och kraft på bas-övningar inom CrossFit. Passet har ett lägre tempo, men fler instruktioner och enklare övningar. Antalet deltagare är satt till lite färre på detta pass, för att vi som Coachar bättre ska kunna finnas till hands och hjälpa till. Du får grotta ner dig ordentligt i saker som t.ex. knäböj, marklyft, militärpress, situps och andra grundläggande övningar. Men träna ordentligt får du ändå på dessa pass.

Team-WOD

Här tränar du tillsamman med en vän. Kommer du själv på dessa pass får du alltid en kompis att köra med under passet. På dessa pass uppmanar vi dig extra mycket att ta med en vän som inte varit hos oss tidigare! Detta kallas ”CrossFit & Bring A Buddy” och det är ett väldigt bra sätt att prova på CrossFit. Det är alltid kul att träna tillsammans. I laget för dagen delar ni på allt som passet innehåller och ni hjäps åt att klara det.

Barnvagnspass

Vi öppnar upp hela vår stora CrossFit-Box för hela familjen. Ta med barnvagnen och kom och träna. Detta pass riktar sig till dig som är föräldrarledig och vill hålla igång tränginen. Om du är mamma, så rådgör gärna med din läkare eller barnmorska så att det är ok att du börjar träna efter förlossningen. Vi som coachar detta pass har bra erfarenhet av småbarn samt koll på träning innan, kring och efter graviditet. Fråga gärna den som coachar om du undrar något kring att träna som gravid eller efter förlossning. Självklart har vi några pappor som också är med på passen. Under dessa pass är Boxen stängd för all annan övrig träning, så at barnen kan leka fritt i Boxen när du som förälder tränar.

Barn över 6 år hänvisar vi i första hand till vår förening för barn och ungdomsträning JJ Young Athletes Club. Du når föreningen via mailen yac@jjfitness.se

Expresspass

Ett kortare pass på 45 min. totalt. Ofta tekniskt enkelt. Kom in, träna och må bra. Sedan lämnar du gymmet med ett leende på läpparna.

Senior/Masters

Ett pass riktat till dig som är 55+ men självklart är vem som helst välkommen! Vi tränar och håller igång hjärtat, andningen och rörligheten. Vi tränar på det som är viktigt att ha med sig hela livet, såsom att lyfta saker från marken, sätta sig och resa sig, hålla igång flåset och rörligheten, bära grejer och bibehålla all sin styrka. Passen går lätt att anpassa utifrån alla deltagrnas nivåer. Glöm inte – Du får träffa massor med andra härliga människor att träna och umgås med. Den sociala aspekten av dessa pass ska inte glömmas bort!

Classic

Inom CrossFit-världen finns det en hel massa namngivna workouts. Dessa är samma över hela världen. Varje fredag kör vi en eller ett par av dessa. Ibland kör vi varianter på dem. Detta pass beskriver vi som ”lite galet med väldigt kul”! Kom och avsluta veckan på bästa sätt med alla våra glada medlemmar som brukar köra detta pass ihop. Efter passet väntar fredagsmyset där hemma och du kan då med gott samvete njuta av det, för du kommer verkligen ha förtjänat det.

CrossFit Strength

På detta pass inriktar vi oss på kontakt med olika muskler i kroppen på ett mer isolerat sätt. Detta pass kommer hjälpa dig mycket i jakten på att utveckla styrka, balans, kontroll, rörlighet och flås. Fördelarna för dig som vill bli bättre på allt inom CrossFit är väldigt bra och gynnsamma på detta pass.

Gymnastics

Här är passet för dig som vill bli bättre på gymnastiken inom CrossFit. Pullups, Mussleups, Ringdips, Handstand Pushups, kippning och butterflies, gå på händer och mycket mer. Passen och teknikerna anpassas efter din nivå, så även du som inte har erfarenhet kan komma hit och lära dig från grunden. Mer avancerade deltagare får här chansen att slipa på sin teknik och få tips på hur de kan utvecklas och bli ännu bättre.

EMOM Barbell & Bodyweight

Vi blandar och ger. Vi mixar oftast 2 övningar som syftar till styrka och teknisk utveckling inom CrossFit. Passet innehåller även lite flås för att förbättra kondisen.

Olympiska Lyft / OLY

Här grottar vi ner oss ordentligt i de olympiska lyftteknikerna inom Ryck och Stöt, eller Snatch och Clean & Jerk, som dessa heter på engelska. Ett teknikpass som ofta avslutas med en liten WOD som innehåller det vi övat på för dagen.

Freaky Friday

Passen under dagen på fredagar. Här är det också beskrivet som ”lite mer galet” än vanligt av vår kära Head-Coach. Vi kör så det ryker. Du anpassar vikter och tempo efter din nivå och sedan är det bara att avsluta veckan på bästa sätt – med mycket träning och massor med glädje. Detta pass kan du samla ihop ett litet gäng och köra själva tillsammans med i vårt Open Gym under hela dagen.

Again & a Gain

Om våra pass

Alla pass leds av en av våra Coacher. Det är samma Coach som leder samma pass återkommande vecka för vecka. Skulle ordinarie Coach behöva vara borta, så hoppar en annan av våra Coacher in och tar passet. Detta meddelar vi om via vår Facebook-sida för medlemmar så snart vi kan. Vid akuta inhopp hinner vi inte meddela ändring av Coach i förväg. Ibland har vi en gäst-Coach, men detta meddelas om i förväg på samma sätt som ovan.

Boka pass i appen

För att se en lista på vilka pass som ges idag och 14 dagar framåt, rekommenderar vi att du laddar ner appen ”JJ Fitness” från Google Play eller AppStore. Appen är gratis, men för att kunna logga in och boka pass via appen behöver du ha ett aktivt medlemskap. Är du inte medlem ännu, men vill boka in dig, vänligen maila info@jjfitness.se eller ring 040 420 430.

$

Personlig träning

För att få den bästa starten på träning, stöd att ta sig till nästa nivå eller för att optimera din träning så att den passar just dina behov, ger vi dig möjligheten att boka din personliga tränare. Vi finns där för dig, anpassar programmet efter dina behov och tiden efter din kalender.

$

Boka massage

Boka massage hos oss. Våra välutbildade massörer är både certifierade och diplomerade. Oavsett vilken behandling du väljer, så kommer det vara dig väl unt.

$