JJ Fitness

Personlig träning

Du är välkommen att boka PT oavsett nivå på din träning.
Vi finns här så att du kan nå dina mål!

boka PT

För att få den bästa starten på träning, stöd att ta sig till nästa nivå eller för att optimera din träning så att den passar just dina behov, ger vi dig möjligheten att boka din personliga tränare. Vi finns där för dig, anpassar programmet efter dina behov och tiden efter din kalender. Vill du träna morgon eller kväll? Eller kanske på lunchen? Hör av dig till oss så hittar vi den lösning som passar dig bäst. Du är välkommen att boka PT oavsett nivå på din träning. Vi finns här så att du kan nå dina mål!

”Bästa gymmet. Grymt duktiga coacher, underbara receptionister,
fräscht och stora lokaler med stort utbud. Positivare och mer
inspirerande ställe får man leta efter!”

Johanna Andersson

”Fantastiskt bra gym, bra personal o fantastiska coacher!”

Åsa Ohlsson

Rickard

Rickard

Personlig tränare

Här har du vår egna lyftar-Guru.
Rickards bakgrund inom träning kan vi skriva flera spaltmeter om… Men vi tycker att du helt enkelt ska komma och köra ett pass med honom. Han är rak, tydlig, ärlig och snäll som en stor brunbjörn. Bara mata honom med chips och dippa och du kan vara helt lugn.

Liliana

Liliana

Personlig tränare

Liliana är, precis som Jakob, tillika massör. Med en bakgrund som undersköterska och med många års studier, samt gedigen erfarenhet av arbete kring träning och hälsa, är Liliana en otroligt erfaren Personlig Tränare. Liliana är vår expert när det gäller t.ex skador, REHAB, medfödd eller post-operativ funktionsvariation och mycket mer.

Jakob

Jakob

Personlig tränare

Jakob är en av ägarna tilll JJ Fitness. Han har en bakgrund inom elitidrott. Jakob har jobbat som massör och PT i många år och drivit eget företag med fokus på detta. Jakob är otroligt bred i sin kompetens och har behandlat väldigt många olika människor med olika behov. Om du söker dig hit som idrottare eller dyikt är Jakob väldigt duktig på exempelvis Idrottsmassage och Svensk Klassisk massage. Här får du optimal återhämtning och fokuset ligger på att du ska kunna prestera högt och samtidigt undvika skador.